Telepalvelut

Telepalvelut yhdeltä toimijalta

Tietoliikenne verkot niin yrityksille kuin yksityisillekin

Ammattitaitomme ja vankka kokemuksemme erilaisista tietoliikenne verkoista niin yrityksille kuin yksityisillekin mahdollistavat luotettavan toteutuksen kaikkiin kohteisiin.

Oli kyse sitten puhelinlinjan siirrosta tai uuden toimistorakennuksen tietoliikenne kaapeloinnista – meillä on osaaminen ja tarvikkeet hoitaa ne kaikki. Enää et tarvitse sähkömiestä, tietoliikenneinsinööriä ja antenniurakoitsijaa pyörimään työmaalle kun voit tilat meiltä kerralla kaikki telepalvelut kohteeseesi aina yleiskaapeloinnista, runko- ja antenniverkkoihin.

Yleiskaapelointi ja ATK-verkot

Toteutamme vuosittain merkittävän määrän tietoliikenneverkkojen kaapelointeja, asennuksia ja mittauksia yrityksille ja yksityisille. Nykypäivän kaapelointitapa on ethernet, jossa kaikki atk-rasiat kaapeloidaan ristikytkentä paneeliin omina johtoina. Tähtimäiseen kaapelointiin on helppo lisätä erillisiä aktiivilaitteita. Kaapelointi standardina käytetään suurimmaksi osaksi Cat 6 –kaapelia, jolla päästään 1 G tiedonsiirtonopeuteen tai Cat 6A –kaapelia, jonka tiedonsiirtonopeus yltää 10 G.

Oikein toteutettu kaapelointi ja laadukkaat komponentit takaavat pitkäikäisen ja luotettavan toiminnan. Toteutamme asennuksen standardiin soveltuvalla mittalaitteella, jolloin voimme olla varmoja siitä että kaapelointi toimii sovitusti.

Valokuituverkot

Olemme kokenut kumppani valokuituverkkojen kokonaistoimituksissa niin yrityksille kuin yksityisillekin. Osaamistamme kaivataan useimmiten kun yritys tarvitsee uuden valokaapelin talojakamosta omaan laitetilaansa tai jos kerrostalon nousuremontin yhteydessä on suunnitteilla tuoda valokuitu myös huoneistoihin. Toteutamme nämä ja muut kohteet käden käänteessä.

Soita: 045 129 7733 ja kysy tarjous!

Valikko